Dato: 7. februar 2017

Buffet til gæster.

Dampet laks med chili og blå birkes

Buffet til gæster.

Salat med jordskokker.

Jordskokker er årstidens kartoffel, kan man sige. Ikke svære at få fat i og har en fin størrelse lige nu. Her har jeg brugt den rå i en lille salat, som passer godt til den dampede laks.
Se opskriften her.

Hjerteligt velkommen til Februar og buffet.

Når man skal have gæster, er det nemt at tage hensyn til sig selv, og det skal man gøre. Både hvad angår den mad man serverer, men også til hvad man synes er nemt at lave og ikke kræver de store forberedelser.

Det gør retterne på denne buffet ikke. Jeg tog udgangspunkt i, hvad jeg lige havde i fryseren og køleskabet og opfandt så retterne ud fra det. Det kan du også sagtens gøre.
 

Dette var et par af de ting, som du kan se på buffeten, flere opskrifter følger senere i andre indlæg her på bloggen.

Dampet laks med chili og blå birkes.

Denne opskrift er super nem. Opskriften er til 10 personer, fordi det er til en buffet, hvor jeg regner med, at man spiser andet end laksen.
Se opskriften her.