Dato: 2. september 2016

Det var kattens.

Kender du det når oplevelser pludselig giver en dyb mening i din hverdag, og alt synes at give sammenhæng.

Sådanne dage elsker jeg. Det tror jeg giver mening i livet, og inspirerer ihvertfald mig.

Vi lejer jo værelser ud på “Hjulgården” og en weekend var vores værelser lejet ud til 4 søde kvinder og 6 hunde. Det er jo i sig selv ret usædvanligt, (selvfølgelig ikke at det er søde kvinder, men med så mange hunde).

Vi har jo en kat. Så det var da med lidt bekymring, at jeg så frem til deres ankomst, for hvordan nu med katten.

Men hos os er alle velkomne, så længe man indbyrdes finder ud af tingene, og det må man sige forløb fuldstændigt uden problemer. Det viste sig at det var konkurrencehunde, som skulle deltage i et stævne i Vamdrup, og deres meget engagerede ejere, som havde fuldstændig styr på dem. De trænede og trænede i vores have, for at blive klar til næste dags konkurrencer og vi kunne med beundring se på, hvor dygtige sådanne hunde kan blive, og hvor glade de var for at blive aktiveret på alle mulige måder. Fantastisk underholdning for os.

Og hundene havde overhovedet ingen intentioner om, hverken at eftersætte katten eller i øvrigt tage den ret alvorligt.

Måske kan I forstå hvorfor, når I ser Vicky her på billedet. Her ligger hun og kniber det ene øje sammen, som om hun vil sige, I kan bare komme an.

IMG_0650

 

Og her er hun i virkeligheden fuldstændig ligeglad med hvor mange hunde der er i nærheden. For nu har hun fundet en skyggefuld plads i solskinnet.

IMG_0278

 

Jeg var i gang med at bage lidt, da damerne kom og øjnede chancen for at byde dem velkommen med en friskbagt rabarberlinse, som jeg havde eksperimenteret lidt med. Jeg tænkte, at det var en fin måde at få et uvildigt smagspanel på i forhold til en ny opskrift.

De godkendte den heldigvis og spurgte ovenikøbet om den fandtes på min hjemmeside. Det måtte jeg jo sige nej til, men det vækkede dog den tanke, at jeg jo så med ro i sindet godt kunne lægge den op her, for nu er den jo afprøvet og godkendt.

Sådan kan ting komme til at hænge sammen, og give en dybere mening med det der sker, tænker jeg.

Se opskriften her.

Så god fornøjelse med bagningen.