Dato: 30. oktober 2016

Grønne figner.

 

Grønne figner.

Efteråret er nu for alvor over os, og de gyldne blade i mange farvenuancer daler stille ned overalt.

En sådan solskinsfyldt efterårsdag giver mod på, at komme ud i den friske luft, og få lidt ryddet op i haven.

Og så kan man jo opdage, at årets høst ikke helt er slut endnu, for på mit figentræ hænger der masser af grønne umodne figner, som nok ikke vil nå at modnes i dette år.

img_0657

 

Men det gør i virkelighedenimg_0659 ikke noget,for høsten af de modne figner har jo allerede været god.Men hvis man synes det er synd, at de går til spilde, så gælder det jo om, at få dem plukket, inden nattefrosten for alvor sætter ind.

 

Og så må vi jo finde på at bruge dem til noget.

Jeg har eksperimenteret med en opskrift på syltede grønne figner og en figen chutney af de grønne figner.

Jeg synes selv at resultatet er blevet godt, men nu kan du jo selv prøve, om det er noget for dig.
Se opskriften her på syltede grønne figner.
Se opskriften på figen chutney her.

Så hav en herlig efterårs/ sylte dag og glæd familien med noget hjemmelavet.

Happy Halloween hilsen:
Bente Skov.