Din kurv
0

Kostvejledning er personligt

Her er der fokus på din kost, forståelse af den og mulighederne omkring den. Derfor har Bente Skov ikke kun et slags forløb som passer alle. Hos Skovs ved vi, at vi alle er forskellige og derfor har vi også brug for forskellige løsninger. Så kom hurtigt igang, tryk på knappen herunder, eller rul længere ned for at læse mere.

Alle hold afholdes i Grønninghoved. Du har dog også mulighed
for vores individuelle eller online forløb.

SENSE

Kostvejledning i Sense kan bruges af dig, dine kolleger, naboer, dine ansatte, eller i familien. Der er uanede muligheder.

Privatundervisning

Tilbydes individuelt, samlet på større og mindre hold. For firmaer, private, skoler m.m.

Udviklingshæmmede

Som økonoma, kostvejleder og Mentor, tilbyder jeg råd og vejledning ang. kostmæssige udfordringer på bosteder.

Stabilisering

Efter endt vægttab og kostomlægning, tilbydes stabilisering, som gør det let at holde vægten fremadrettet resten af livet.

Foredrag:

F.eks: Lev sundt på den lette måde – Nye vaner, ny livsstil, gør det med Sense.

Hvordan kan vi leve sundt uden at blive ekstreme og restrektive i forhold til os selv og evt. dem vi arbejder med.

Hvordan kan vi på en let og tilgængelig måde indføre nye vaner til familien, udviklingshæmmede, børn, unge, ældre og familier uden at behøve at gå på kompromis med alt det vi godt kan lide?

Kan vi ændre livsstil, så det får betydning for adfærd, trivsel og indlæringsevne.?

Online forløb

Skovs Mad Med Mere tilbyder online forløb, til dig som ikke har tiden eller lysten til at komme til vores lokationer i Grønninghoved.

Det er ligetil og simpelt. Du tilmelder dig et forløb her, får efterfølgende tilsendt materialer, vejer dig derhjemme, og er ugentligt i forbindelse med mig på mail, hvor jeg vejleder dig, ud fra hvor du er, og de udfordringer som du har.