Din kurv
0
Tilbage
Aftensmad opskrifter

Portions Hokkaido med kødsovs og ost.

Hokkaidosuppe med rejer.

Syltede grønne tomater.

Pastapande.

Sommer Pizza med blå kartofler, rødløg, skinke og Mozarella.

Kylling med bagte abrikoser.

Cous cous asparges/ærtetærte.

Vinaigrette dressing

Mulligitawnysuppe.

Selleri Pariser med syltede rødbedestrimler, sauterede løg og porrer.

Ramsløgs pandekager med oksefyld og ost.

Lakse- / Sej terrine med ramsløgscreme og toast.

Kylling i kokosmælkssuppe.

Stir fried holy Basil med kylling.( Thailandsk)

Pandekager med oksekødsfyld

Portobello svampesteg med snittet spidskål.

Quorn i grønkåls karry. Vegetarret.

Stikkelsbær / rødbede mos med ingefær.

Skipper Labsskovs med Broccoli.

Kyllingefilet med ris og flødegrønt.

Makarnasi-gryde med pæresalat.

Grønkåls pandekager.

Flødekartofler med grønkål.

Pandestegt Fasan med bacon og champignonsauce.

Krondyrgryde med kål og enebær.

Hokkaidosuppe med hønsekød og spidskål.

Krydret mørbradret i mini Taco Boats.

Små nemme vegetar tærter med ost.

Super nem tærte med Japansk koriander og laks.

Kartoffel Pizza med blå kartofler og hvidløg.

Syltede radiser med ananassalvie.

Hyldeblomst sukker/salt

Middagssalat med Vagtel æg og citronmelissedressing.

Butterfly kylling.

Barbecuesauce

Skovs Barbecuesauce

Vegetariske forårsruller.

Mexicansk suppe med edemamebønner.

Rosenkåls/blomkåls salat med ananas.

Laks i spidskål med Melonradise og Ugli citron.

Lækker kold kartoffelsalat.

Pizzasauce.

Mandarin/Appelsingelé med Salvie som tilbehør.

Vegetarisk Gougére med persille og kålsalat.

Langtids-stegt Culotte med hvidløg.

Lakse lasagne med spinat og asparges.

Novemberfad alt i et, med grønsager og revet ost.

Lækker cremet grønkåls salat med æbler.

Rødbedebøffer Vegetariske

Mynte gele’

Farsbrød med fyld af æble, porre og Malabar spinat.

Syltede kirsebær med esdragon, som tilbehør til middagsretter.

Råsyltede bolsjebeder som topping til salater.

Syltede Mangold stængler som tilbehør.

Selleri bøf med syltede rødløg.

Rød linsepasta i Wok med Mangold.

Løvstikke Humus som dip eller tilbehør.

Flute og boller med Hejlda mel (Bosnisk boghvedemel).

Krydderurte Wok ret på grill med rejer.

Persille Tapenade som tilbehør til diverse retter.

Rød Basilikum pesto.

Ovntørrede tomater i olie med hvidløg.

Halloween græskar suppe.

Syltede grønne figner

Figen chutney af grønne figner.

Salat med jordskokker.

Halloween pastafad.

Ramsløgs smør til grill og fryser.

Ramsløgs olie

Ramsløgs pesto

Kød i spidskål med yoghurtcreme

Løvstikke salsa

Syltede Bolsjebeder

Okse bov i øl sauce med tilbehør.

Kebab risret

Mojo sauce

Gran Canaria kartofler

Sellerimos med chilirejer.

Bagte rodfrugter med mynte

Bede sauté

Portobello svampe med fyld.

Boeuf stroganoff m. mos.

Paneret kyllingebryst med sur/sød sauce

Hvidkålssalat med avocado dressing

Kål lasagne

Kiwi / æble – chutney

Kyllingefilet med edamame pasta

Ramsløgs pletter med amaranth

Chili con carne

Løgsuppe med blackbean pasta

Kold kartoffelsalat