Din kurv
0
Tilbage
Frokost opskrifter

Pandekager med ramsløg, bronzefennikel og wasabiurt.

Vegetariske forårsruller.

Fyldte påsketomater i salatrede.

Kyllingesalat med bacon.

Laks i spidskål med Melonradise og Ugli citron.

Lækker kold kartoffelsalat.

Rødbede pesto

Julesalat med grønkål.

Rosenkåls/skinkemuffins med rest risengrød.

Skovs julebrød 2018.

Rosenkåls pandekager med laks og asparges.

Vagtelaeg med rugknas som frokost ret

Vagtelæg med rugknas som frokostret.

Skinkesalat til vandbakkelser

Malabarspinat pesto.

Hjemmelavet Mangold Picalilli til remoulade.

Råsyltede bolsjebeder som topping til salater.

Syltede Mangold stængler som tilbehør.

Rød linsepasta i Wok med Mangold.

Løvstikke Humus som dip eller tilbehør.

Flute og boller med Hejlda mel (Bosnisk boghvedemel).

Maskeret blomkål med et tvist.

Andelever pate’

Grønkålsalat med anderester og granatæble.

Skovs ostedeller med bøgesvampe.

Dampet Laks med chili og blå birkes.

Rissalat til en lækker frokost

Ris smørrebrøds lagkage

Sunde Vafler med squash

Mættende skinkesalat

Rosenkål – minipizza

Spinat roulade

Barbecuemarinade sukkerfri

Blinis med grønne tomater.

Chutney med grønne, gule, røde tomater.

Syltede Bolsjebeder

Persille Tapanade

Hjemmelavede forårsruller

Små hvidkålsdrømme

Fiskesalat

Aspargesrulle med ris