Din kurv
0
Tilbage

Andelever pate’

Fremgangsmåde

Kom alle krydderierne i en morter eller en kaffemølle og mal dem fint.

Kom leveren, løg og andefedt i foodprocesseren og hak det til den konsistens du gerne vil have.

Kom lever og krydderier op i en skål og tilsæt mel og æg og rør det hele godt sammen.

Fyld leverpostejen i silikon muffinsforme og bag dem i vandbad i ovnen, ved 150º i ca. 20 – 25 minutter.

Server dem lune med ristede champignon og syltede rødbeder.

En god ret til julefrokosten.

img_0514

Velbekomme og god fornøjelse ønskes du af Skovs mad med mere.

 

 

Ingredienser

  • 225 g andelever
  • 1 løg
  • 2 spsk. mel
  • 2 æg
  • 4 spsk. andefedt
  • 1/2 tsk. peberkorn
  • 1/2 tsk. fennikelfrø
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 2 kardemommekapsler uden skal
  • 1/2 tsk. revet muskatnød
  • 1 tsk. salt
  • Champignon efter smag