Din kurv
0
Tilbage

Brød med grønkål

Fremgangsmåde

Gær opløses i vandet og tilsættes salt, sukrin, æg og margarine.Derefter tilsættes grønkål,gulerødder,speltflager, rugmel og hvedemel og det hele æltes godt sammen på røremaskinen.
Lad dejen ælte ca. 15-20 minutter og lad den derefter hvile ca. 5 minutter.
Kom dejen op i en bradepande der er beklædt med bagepapir. Pensl med vand og drys chiafrø og jordnødder over, og lad brødet hæve til dobbelt størrelse.
Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 1 l vand
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukrin
  • 1 æg
  • 50 g plantemargarine
  • 200 g speltflager
  • 100 g rugmel
  • 5-600 g hvedemel 12%
  • 50 g hakket grønkål
  • 2 gulerødder
  • 1-2 tsk. Citronsaft
  • Rå jordnødder
  • Chiafrø