Din kurv
0
Tilbage

Carbonara med rød pasta, en klassiker i nye farver.

Fremgangsmåde

Rengør og snit forårsløgene.
Varm olien godt op i en gryde og svits forårsløg og skinke i tern et par minutter, til løgene er gennemsigtige og skinken brunet.
Tilsæt den røde pasta og hæld mælk og vand ved med det samme.
Vend rundt i retten til pastaen er “al dente”, og vend til sidst asparges i, der er skåret i små stykker.
Smag til med salt og peber.

Ingredienser

  • 200 g kogt skinke i tern
  • 1 pose rødbedepasta ( Pastella)
  • 2 spks. olivenolie
  • 1 bundt grønne asparges
  • salt, peber
  • 2 dl vand
  • 2 dl.minimælk
  • 2 forårsløg

TIPS

Server retten med en let grøn salat.
Du kan selvfølgelig skifte skinken ud med bacon i tern, røget mørbrad eller kyllingestykker, hvis du føler for det.