Din kurv
0
Tilbage

Citronmelisse is med Kiwi.

Fremgangsmåde

Slå æggene ud i en skål og pisk dem med sukker/sukrin til en tyk masse.

Hak citronmelisse fint i en persillehakker eller en minihakker. Kom evt lidt æggemasse ved, så er det nemmere.

Bland citronmelisse og citronsaft i æggemassen.

Udblød din husblas i 5 minutter i koldt vand. Smelt det i mikroovn i ca. 1/4 minut.

Lad husblasen afkøle lidt. Bland det derefter i din æggemasse, samtidig med du pisker kraftigt, med en håndmixer.

Pisk fløden til flødeskum og bland det i æggemassen.

Skræl Kiwi og skær dem i små tern. Vend dem forsigtigt i isen.

Lad isen være i skålen og frys den ned i ca. 1 1/2 time, tag den ud af fryseren og rør rundt i den. Nu vil den kunne løfte Kiwiternene, så de ikke falder til bunds.

Jeg kom derefter min is i tre små pap bageforme, og stillede dem igen på frost.

Ialt er frysetiden ca. 3 timer.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g rørsukker / Sukrin gold
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 håndfyld citronmelisseblade
  • 2 blade husblas
  • 4 dl. piskefløde