Din kurv
0
Tilbage

Fyldte påsketomater i salatrede.

Fremgangsmåde

Skyl og snit hjertesalaten.

Skræl og riv gulerødderne, og læg først en ring af hjertesalat i kanten af et rundt fad. Fyld midten med revne gulerødder.

Udhul 12 halve tomater og gem fyldet til saucen senere.

Kom det hakkede oksekød i en skål og rør det med hakket Ramsløg, forårsløg, salt peber og paprika.

Rør derefter ægget i og fyld de halve tomatskåle med kødet.

Sæt tomaterne i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen ved 180º i ca. 25-30 min.

Lav imens tomatsauce af fyldet fra tomaterne, tomatpure’, bouillonterning, som koges grundigt igennem. Smag til med salt, peber, og fibersirup.

Ingredienser

  • Rede:
  • 1 hjertesalat
  • 2 revne gulerødder
  • Tomatæg:
  • 6 tomater
  • 250 g hakket oksekød 5%
  • salt, peber
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. røget paprika
  • 3 forårsløg
  • 6 - 10 blade Ramsløg
  • Tomatsauce:
  • Fyld fra tomaterne
  • 1 dl. tomatpure'
  • 1 oksebouillon terning
  • salt, peber, fibersirup

TIPS

Et lille sjovt alternativ til frokostbordet i påsken, så det hele ikke behøver at være æg.

Galleri