Din kurv
0
Tilbage

Grove vandbakkelser der kan fyldes med salater.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°.

Kom fedtstof og vand i en gryde sammen med salt og kog det op. Tilsæt hvede – og speltmel og rør hurtigt rundt til dejen slipper grydens kanter. Rist massen et par minutter endnu i gryden over fuld varme, og stil den derefter til afkøling.

Når dejen er kølet ned, røres æggene i et ad gangen.

Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.

Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter.

Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.

Ingredienser

  • 80 g smør
  • 2 dl. vand
  • lidt salt ca. 1/2 tsk.
  • 60 g hvedemel
  • 40 g fuldkorns speltmel
  • 3 æg