Din kurv
0
Tilbage

Hyldeblomstdrik med jordbær.

Fremgangsmåde

Blend jordbærene i en foodprocessor og kom dem i en skål.

Klip de grove stilke af hyldeblomsterne og kom dem i skålen.

Skyl citron, appelsin og lime og skær dem i skiver, læg dem i skålen.

Tilsæt sukkeret.

Fordel citronsyren hen over.

Kog vandet og hæld det kogende over ingredienserne i skåle, rør godt rundt til sukkeret er smeltet. Dæk skålen til og lad saften trække i 3 dage ved stuetemperatur.

Rør i saften med mellemrum.

Si saften gennem et klæde og hæld den på atamonskyllede flasker

Ingredienser

  • 450 g rørsukker eller efter smag
  • 500 g jordbær
  • 1 økologisk Lime
  • 15 hyldeblomst klaser
  • 1 økologisk citron
  • 1/2 økologisk appelsin
  • 1 l. vand
  • 3 tsk. citronsyre