Din kurv
0
Tilbage

Jordbærmarmelade med hyldeblomst.

Fremgangsmåde

Skyl og fjern blomsterne fra jordbærene, skær dem i kvarte.

Klip hyldeblomsterne af, helt oppe ved blomsterne, så der ikke kommer stilk med.

Tag et par spiseskefulde sukker og bland med kornene fra 1/2 vaniljestang.

Tag endnu en spiseskefuld sukker og bland det med Melatin.

Kom jordbær, vand og blomsterne i en gryde, sammen med sukkeret, og vaniljen.

Kog op og lad den simre i ca. 5 minutter.

Tilsæt derefter Melatin sukkeret og kog yderligere i 5 minutter.

Blend marmeladen let med en stavblender og hæld den på små atamonskyllede glas.

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 5 hyldeblomstskærme
  • 2 dl. rørsukker
  • 1/2 stang vanilje
  • 1/2 dl. vand
  • 1 tsk. rød Melatin
  • Atamon til skylning af glas