Din kurv
0
Tilbage

Kærnemælkshorn med marcipanfyld.

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt, salt, sukker og æg.

Smelt smørret og tilsæt det sammen med kærnemælken.

Tilsæt melet og rør dejen godt igennem.

Stil dejen til hævning i ca. 1 time, eller til dobbelt størrelse. Dæk skålen med en plastikpose, så dejen bevarer sin fugtighed.
Rør imens ingredienserne til remoncen sammen.

Del dejen i to kugler og rul hver kugle ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.

Fordel remoncen med marcipan på de 16 stykker i den tykken ende, og rul hornene sammen fra den brede ende.

Sæt hornene på en bageplade med bagepapir, pensl med et sammenpisket æg.

Bag hornene i en 180º varm ovn i ca. 12-15 min.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 1 dl. lunkent vand
  • 2 dl. kærnemælk
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 75 g smør
  • 1 æg
  • 400 g mel 12%
  • Marcipanremonce:
  • 75 g marcipan
  • 75 g stuetempereret smør
  • 75 g rørsukker
  • æg til pensling

TIPS

Du kan pynte dine kærnemælkshorn med glasur eller hakkede nødder hvis du synes.
de hakkede nødder skal du komme på inden bagningen.