Din kurv
0
Tilbage

Kyllingesalat med bacon.

Fremgangsmåde

Steg baconternene sprøde, evt. i ovnen i en lille bradepande.

Rens og skær blegselleri, løg, æbler og kogt kyllingebryst i små tern.

Rør dressingen sammen af alle ingredienserne og smag til.

Bland dressing og kylling , samt grønt i en skål.

Lad gerne salaten trække lidt i køleskab, evt. fra dagen før, inden servering.

Server på et salatblad med bacontern henover.

 

Ingredienser

  • 200 g kogt kyllingebryst
  • 2 stængler blegselleri
  • 1 rødt syrligt æble
  • 150 g bacon i tern
  • 1 lille løg
  • 4 salatblade
  • Dressing:
  • 3 spsk. cremefraiche 5%
  • 2 spsk. mayonnaise
  • salt, peber
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk dijonsennep
  • Fibersirup