Din kurv
0
Tilbage

Lækker kold kartoffelsalat.

Fremgangsmåde

Kog kartofler med skræl, pil og afkøl dem helt.

Skræl løget og skær det fine små terninger.

Fjerne kernehuset fra æblet og skær det i små tern.

Bland dressingen af græsk youghurt, mayonnaise og smag til med karry, hakkede syltede asier, salt, peber og fibersirup.

Ingredienser

  • 1/2 løg eller et lille løg
  • 1/2 rødt æble
  • 3 spsk. græsk yoghurt 10%
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. hakkede syltede asier
  • 1/2 tsk. karry
  • ca. 300 g kogte kolde kartofler ( gerne små faste)
  • salt, peber

TIPS

Du kan bruge forskellige krydderurter i denne kartoffelsalat, alt efter hvad du vil bruge den til.

F.eks. dild, persille, kørvel, karse osv.

Lav salaten i god tid, så den får lov at trække lidt.