Din kurv
0
Tilbage

Malabarspinat pesto.

Fremgangsmåde

Skyl spinatbladene godt.

Vej mandlerne af og kom halvdelen af spinat og mandler op i en blender, sammen med olien.

Blend kort til spinatbladene er findelt. Tilsæt resten af spinat,  citronsaft, hvidløg og mandler sammen med vand og salt.

Blend til en homogen masse og smag til med salt.

Bland evt. lidt atamon i, så holder din pesto længere.

Ingredienser

  • 40 store Malabarspinatblade
  • 200 g hele mandler
  • 2-3 fed hvidløg
  • salt
  • 2 dl. olivenolie
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. citronsaft.
  • lidt Atamon

TIPS

Du kan tilsætte forskellige friske krydderurter til pestoen. F.eks. har jeg god erfaring med at tilsætte ananas Salvie og olivenurt.

Men prøv dig frem og lav din egen version.

Malabarspinaten giver et rigtig stort udbytte, og holder sig rigtig længe i haven. Den har meget kraftigere blade end den almindelige spinat, og kan overvintre inde i vindueskarmen i en potte.

Du kan naturligvis også bruge almindelig spinat, men skal så nok øge mængden af blade.