Din kurv
0
Tilbage

Portions Hokkaido med kødsovs og ost.

Fremgangsmåde

Skær lidt af bunden af Hokkaidoerne, så de kan stå.

Skær derefter en top af ca. 1/3 nede, gem toppen.

Fjern kernene med en kniv eller ske.

Skræl løg og hvidløg og skær dem i tern.

Skræl og riv gulerødder, rens porre og snit den fint i strimler.

Brun løg, porre, gulerødder og hvidløg, sammen med karry

og paprika i olien i en gryde.

Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt.

Tilsæt derefter hakkede tomater og tomatpure’,

og kog sovsen godt sammen.

Smag til med salt og peber.

Fyld saucen i Hokkaidoerne, top med en skive ost, læg låget på og

bag dem i ovnen ved 180º ½ – 1 time.

Ingredienser

  • 4 små Hokkaido i nogenslunde samme størrelse
  • 1 - 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 gulerødder
  • 1/2 porre
  • 1 dl. tomatpure'
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 4 skiver ost
  • salt, peber