Din kurv
0
Tilbage

Rå gulerodskage

Fremgangsmåde

Sæt cashewnødderne i blød i en skål med vand.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker, og kom dem op i din foodprocessor.
Udsten dadlerne og tilsæt dem, sammen med kokosmel og kanel.
Kør nu foodprocessoren indtil det er blevet til en fast og samlet masse.
Hvis massen er lidt for tør, kan du tilsætte vand.

Du kan blive nødt til at stoppe foodprocessoren et par gange, og bruge f.eks. en dej skraber til at få massen ordenligt ned med.

Fordel det ud i din springform eller en rund skål, som du har beklædt med film, tryk massen godt sammen og sæt husholdningsfilm hen over og put kagen i køleskabet.

Lav den grønne creme sådan:
Hæld vandet fra cashewnødderne, og kom dem i foodprocessoren. Kør indtil cashewnødderne er blevet hakket til ret små stykker. Vask spinaten og put den i foodprocessoren, sammen med kokosolie, agavesirup og citronsaft.

Kør foodprocessoren indtil det er blevet til en fin grøn creme.
Tag så kagen ud af køleskabet og ud af skålen eller formen. Fordel cremen ud over hele kagen med en paletkniv.

Du kan også evt. komme den i en sprøjtepose og lave fine mønstre.
Pynt med spiselige blomster.

Ingredienser

  • 200 gr. gulerødder (ca. 3 stk.)
  • 150 gr. bløde dadler
  • 150 gr. Kokosmel
  • 1 tsk. Kanel
  • Til cremen skal du bruge:
  • 150 gr. Cashewnødder
  • 50 gr. frisk spinat
  • 40 gr. Kokosolie
  • 20 gr. fiber sirup gold
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 1/4 – 1/2 dl vand