Din kurv
0
Tilbage

Råkostkage.

Fremgangsmåde

Skyl og snit hvidkålen fint
Skræl og riv guleroden groft
Skræl og riv æblet
Rens rødbeden og riv den groft
Skær ananas i tern
Svits de hakkede hasselnødder, solsikkekerner og sesamfrø i ananassaften og Sukrin ved middel varme. Lad det køle lidt af.
Læg ingredienserne lagvis fra punkt 1 – 6 i et fad eller en glasskål.
Smag græsk-yoghurt til med Sukrin og vaniljepulver og kom det øverst på kagen.

Ingredienser

  • 20 g hvidkål
  • 1 lille gulerod
  • 20 g rødbede
  • 1 æble
  • 100 g ananas fra dåse(2 spsk. saft gemmes til senere)
  • 10 g hakkede hasselnødder
  • 2 tsk. Solsikkekerner
  • 1 tsk. Sesamfrø
  • 100 g græsk yoghurt eller creme fraiche
  • Sukrin
  • Vaniljepulver