Din kurv
0
Tilbage

Rosenkåls pandekager med laks og asparges.

Fremgangsmåde

Skyl rosenkålen og fjern de yderste grove blade.

Kom dem i en blender med resten af ingredienserne.

Blend det sammen til en ensartet dej.

Lad dejen hvile lidt og steg derefter små runde pandekager på en varm pande i olien.

Lad dem køle af og smør dem med et tyndt lag friskost, fordel derefter først icebergsalat, derefter laks og asparges på pandekagerne. Rul dem sammen som et kræmmerhus og pynt med lidt dild og citronskiver.

Ingredienser

  • 125 g frisk rosenkål
  • 100 g mel
  • 50 g grahamsmel
  • 3 æg
  • 3 dl. Mælk
  • 1 tsk. Flagesalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Olie til stegning
  • Fyld:
  • 200 g phillidelfia friskost
  • Lidt hakket icebergsalat
  • 150 g laks
  • 1/2 ds. asparges
  • dild og citron til pynt