Din kurv
0
Tilbage

Grønkålsalat med anderester og granatæble.

Fremgangsmåde

Skær anderesterne i fine små stykker. Hak grønkålen fint og fjern kernehuset fra pærerne og skær dem i små terninger.

Bank dit granatæble mod bordet, til kernerne er løsnet, skær det over i 2 halve, mens du holder det over en skål, så du får saften med.

Rør ingredienserne til dressingen sammen; granatæblekerner, saft, olie, hindbæreddike, sennep, salt, peber og fibersirup og smag den til.

Vend ande kød, pærer og grønkål i dressingen og lad den gerne trække i en times tid, før servering.

Ingredienser

  • 200 g rester fra en stegt and
  • 1 granatæble
  • 2 pærer
  • 150 g grønkål
  • salt, peber
  • 2 spsk. rapskimolie med smørsmag
  • 2 spsk. hindbæreddike
  • 1-2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. fibersirup gold