Din kurv
0
Tilbage

Selleri bøf med syltede rødløg.

Fremgangsmåde

Skræl knoldsellerien og skær den i ca. 3 cm. tykke skiver.

Pisk æggene sammen i en skål og hæld raspen i en anden skål. Bland raspen med salt og peber.

Kom smør på en pande og lad det bruse af.Brun selleribøfferne på begge sider til de er gyldne.

Arranger dem i et ildfast fad, og steg dem yderligere i ovnen i ca. 15 min. ved 150º.

Server med de syltede lune rødløg over.

Syltede rødløg:

Skræl løgenen og skær dem i tynde både på langs af løget.

Kom æblecidereddike og sukker i en gryde. tilsæt salt, peber  og vand.

Kog lagen op og kom løgene i. Rør rudt med mellemrum til løgene er gennemsigtige.

Smag til og stil dem til afkøling.

Ingredienser

  • 1 stk knoldselleri af mellem størrelse
  • 2 æg
  • 100 g rasp
  • salt, peber
  • 4 mellemstore rødløg
  • 1 1/2 dl. æblecidereddike
  • 1/2 dl vand
  • 50 - 80 g. sukker/sukrin efter smag
  • salt, peber