Din kurv
0
Tilbage

Skinkesalat til vandbakkelser

Fremgangsmåde

Kog æggene, afkøl og pil dem. Hak dem i tern, når de er kolde.

Rist den kogte skinke et par minutter på en tør pande og afkøl.

Skær peberfrugt i små terninger og radiser i skiver.

Bland græsk yogurt med mayonnaise, paprika og sennep. Smag til med salt og peber og evt. fibersirup.

Dræn asparges for væske  og vend dem i dressingen, sammen med den afkølede skinke, peberfrugter, purløg og de hakkede æg

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 g kogt skinke
  • 2 dl. græsk yougurt
  • lidt dijonsennep
  • lidt røget paprika
  • 1 dl mayonnaise
  • salt, peber
  • evt. fibersirup
  • 1/2 dåse asparges
  • 6-7 radiser
  • 1/2 peberfrugt
  • 1 bdt. purløg