Din kurv
0
Tilbage

Skovs ostedeller med bøgesvampe.

Fremgangsmåde

Skil svampene ad og skyl under rindende vand. De må ikke ligge i vand, da de så suger dette. Tag ca. 20 små svampe fra til pynt.

Hak resten af svampene fint.

Skræl løg og skær det i små terninger.

Kom det hakkede kød i en skål sammen med mel, løg og krydderier. Kom de hakkede svampe i. Tilsæt mælk til farsen har en passende konsistens og kan formes til kødboller.

Vend den groft revne ost i til sidst og form 20 små frikadeller med hånden, som du sætter på en bageplade med bagepapir.

Tryg en enkelt hel svamp ned i hver frikadelle.

Steg i ovnen ved 200º i ca. 15 minutter eller til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 dl. mel
  • 200 g revet ost
  • salt, peber
  • 1-2 dl minimælk
  • 1 bakke små bøgesvampe