Din kurv
0
Tilbage
Vagtelaeg med rugknas som frokost ret

Vagtelæg med rugknas som frokostret.

Fremgangsmåde

Hak rugbrødet i en minihakker, eller riv det på et rivejern. Rist det derefter på en pande i lidt smør, til det er sprødt. Afkøl på et stykke bagepapir.

Hak mandlerne og rist dem på en tør pande i et par minutter.

Kom det afkølede rugbrød og mandlerne i en minihakker og hak det til en fin rasp. Smag til med salt og peber.

Kog vagtelæggene i ca. 3-4 minutter og pil dem når de er afkølede.

Rør skyr sammen med fransk sennep, smag til med salt, peber og fibersirup eller lidt flydende honning.

Ingredienser

  • 18 Vagtelæg
  • 1 skive dag gammelt rugbrød
  • 1 tsk. smør til ristning af brød
  • 40 g mandler
  • 1 salathoved
  • 1 håndfuld spæde spinatblade
  • salt, peber
  • Fibersirup / flydende honning
  • 2 dl. skyr / græsk yoghurt
  • lidt fransk sennep