Din kurv
0

Startpakke + 6 mdr.

2,295.00 DKK

Til dig der gerne vil tabe 20 kg plus og give dig selv god tid til at ændre livsstil. Bryde med de gamle vaner og få nye sunde vaner.

Varenummer (SKU): 4 Varekategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Til dig der gerne vil tabe 20 kg plus og give dig selv god tid til at ændre livsstil. Bryde med de gamle vaner og få nye sunde.

Indeholder:

Her bliver du introduceret til den nye sunde livsstil Sensekost, slank med fornuft, og bliver indmeldt på holdet. Der er løbende optag af nye medlemmer hver uge.

Jeg laver en fedtprocentmåling og bodyagetest på dig, den første gang du møder op på dit hold.
Du får udleveret et kostprogram som du får en udførlig gennemgang af, så du kan gå hjem efter mødet og gå i gang med det samme, sammen med måleskema, køleskabsophæng, magnet og vejebog.

Du får udleveret et personligt spørgeskema, som du udfylder
og afleverer til mig ugen efter.

Når jeg har set på dit skema, aftaler vi en tid for en individuel samtale, hvor vi kigger på lige netop dine udfordringer. Vi laver en plan for dig, så vi får programmet til at passe ind i dit liv.

Du er efterfølgende med til undervisningen i kostomlægning, i ca. 1 time hver uge, i 6 måneder, som kan indeholde alt, fra udfordringer i hverdagen som indkøb, metoder til madlavning, sæsonens råvarer,ændring af vaner, opskrifter på lette retter, hvad gør jeg når jeg skal til fest?, og meget mere.

Du bliver vejet en gang om ugen, og kan få støtte og vejledning hver uge ved vægten, samt opleve den støtte som andre i samme situation som dig, kan give.

Vi laver ind imellem også smagprøver på den sunde mad i fællesskab, finder på nye opskrifter og sammensætninger.

Læs om Sensekost her.