Dato: 19. juli 2016

Vi arbejder på at gøre Hjemmesiden bedre for forbrugerne

Velkommen til min Blog

Min Søn og jeg arbejder nu på at tilføje nye funktioner på hjemmesiden, ud fra de forskellige efterspørgsler i mine afdelinger.
Bl.a har vi fokus på opskrifter, bloggen og andre ideer som skal være med til at gøre Skovs Mad Med Mere til et godt sted for dig som ønsker fokus på maden og den sunde livsstil. Men også for dem der har interesse i god madlavning som er nemt og hurtigt.

Indtil nu er vi kommet på  opskrifter, inspirationer, personlige individuelle vejledninger, happenings, foredrag og undervisning i madlavning.

Ideen med bloggen:

Jeg har oprettet bloggen som du ser her, hvor du kan følge med i hvad der sker både ved og omkring Skovs mad med mere, og hvilke ting der optager mig lige nu.

Det kan være alle mulige dagligdags ting, lige fra oplevelser til oplæg og events, som jeg gerne vil fortælle jer om. Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de ting som jeg har på hjerte og gerne vil dele med jer.

 

Brug af Facebook:

Jeg ønsker at gøre det bedste for jer, mine medlemmer og dem der endnu ikke er blevet det, ved at lave nye tiltag og derfor være endnu mere aktiv via Facebook. Her vil du blive inspireret til at gå på min hjemmeside og finde f.eks opskrifter på retter som jeg lægger billeder og videoer op af, og meget mere.

 

Vær en del af Skovs mad med mere.

Jeg sætter stor pris på mine medlemmer og har erfaret gennem mit arbejde som konsulent og underviser, at jeg bliver rigtig meget inspireret af jer og hvad I kan og ved. Så derfor hvis du har en ide’ til et tiltag, en event, et kursus eller lign., er du meget velkommen til at kontakte mig på en privat besked på facebook. Mad er jo meget meget mere, end selve retterne, det er også alle de oplevelser som både du og jeg har omkring det, små historier og lign.

Jeg vil også gerne opfordre jer alle til at dele mine opslag og like dem, hvis I synes de er gode. Dette vil give mig en ide’ om, hvad I forventer og vil være med til at gøre Skovs mad med mere endnu bedre i fremtiden. Så vær gerne aktiv.