Dato: 11. december 2016

Vi glæder os i denne tid, nu falder julesneen hvid….?

Det er blevet 3. søndag i advent og tre lys er tændt. Vi glæder os i denne tid, nu falder julesneen hvid…………………………….

 

Det er vist ikke den julesang, vi kommer til at synge i år. Men så er spørgsmålet, om vi savner det eller ej. Jeg synes nu det er hyggeligt med lidt hvid jul, klar frost og blå himmel. Hvis det så også rammer juleaften, er alt jo godt, og gør det ikke, så er det jo sådan det er.

De fleste af os har travlt i denne tid, med juleforberedelser, indkøb af julegaver, julefrokoster osv., og nogen gange tager disse ting, så meget af vores tid, at vi helt glemmer at julehygge ind imellem. Men det skal der også være tid til, for der er da ikke noget der er mere hyggeligt, end at samle familien om en hyggelig juletradition, enten en ny eller en gammel.

Vi har været så heldige i år, at vore søn og svigerdatter lige har købt hus sammen og dermed begynder så småt at skabe deres egne traditioner i deres nye hjem. Så vi blev som forældre / svigerforældre inviteret på julegløgg og hjemmebagte lækre æbleskiver, en dejlig søndag i december. Det er sådanne stunder, som rører mig dybt i hjertet, for det er da så hyggeligt, at være sammen på denne måde. Både at se hvad de unge finder på, og at kunne nyde det sammen med dem.

Og så er det hjemmebagte jo nu engang det bedste i min verden, og jeg har selv eksperimenteret lidt med hjemmebagte sukkerfri småkager i år.

Det der altid har generet mig ved diverse sukkerfri opskrifter, har været, at jeg ikke har syntes, at de havde den helt rigtige sprødhed og smag, som de ikke sukkerfri har. Så derfor var udfordringen, at prøve at få dem til at ligne de almindelige, så meget som muligt. Jeg synes det er lykkedes ret godt med disse her og dem får du selvfølgelig opskrifterne på her.