Dato: 10. marts 2017

Vi Senser opskrifter.

Her kan du se et par eksempler på, hvordan du Senser en opskrift.

Det er slet ikke svært, når man husker at bruge sin sunde fornuft.

 

HF 3 = kylling

HF: 1-2 = løg og tomater og salat

Fedt = bacon

Mælk = sødmælk 3,5%

HF 4: ris

Her på billedet er der også et eksempel på, hvordan du kan få flere kostfibre og mere protein i en ret, som du serverer pasta til.

I min verden et bedre valg, end den almindelige hvide pasta.

Paprikagryde med kylling / bacon

2 pers.

Du skal bruge:

1 løg

2 kyllingefilet

½ ds. Hakkede tomater

Ca. 2-3 tsk. Paprika

1 ½ dl. Fløde

Salt, peber

Tilbehør: ris

Sådan gør du:

Brun bacon og løg i en gryde, sammen med paprika.

Skær kyllingebryst i mindre stykker og

brun det sammen med bacon og løg.

Skær tomater i mindre stykker og tilsæt sammen

med mælk eller fløde.

Lad retten simre til kødet er mørt.

Smag til med salt og peber.

Server med ris eller kartofler

Her på billedet til højre, et eksempel på, at man kan tilføre flere grønsager til en ganske almindelig ret, som skipperlabskovs.

Som i forvejen er en rimelig sund ret.

Så rigtig god fornøjelse og

eksperimenter endelig med dine egne opskrifter.

Den Sensede udgave:

Paprikagryde med kylling / bacon

2 pers.

Du skal bruge:

2-3 skiver bacon

1 løg

2 kyllingefilet

2- 3 tomater hakkede

Ca. 2-3 tsk. Paprika

1 ½ dl. Sødmælk

Salt, peber

Tilbehør: salat og evt. ris

Sådan gør du:

Brun bacon og løg i en gryde, sammen med paprika.

Skær kyllingebryst i mindre stykker og

brun det sammen med bacon og løg.

Skær tomater i mindre stykker og tilsæt sammen

med mælk eller fløde.

Lad retten simre til kødet er mørt.

Smag til med salt og peber.

Server med kartofler eller ris

HF 3 = kylling

HF: 1-2 = løg og tomater og salat

Fedt = bacon

Mælk = sødmælk 3,5%

HF 4: ris